Ilinca Vandici are un trup perfect. Vedeta poate purta orice, se simte bine în pielea sa, iar foarte multe doamne și domnișoare și-ar dori să arate așa. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” nu le-a mai ținut pe jar și le-a spus care este secretul trupului ei perfect.

Ilinca Vandici, secretul unui trup de invidiat

Ilinca Vandici se află, fără niciun fel de îndoială pe lista celor mai cunoscute, iubite și urmărite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Pentru multe dintre femeile care o urmăresc ea a rămas încă un model demn de urmat, în ciuda declarațiilor despre fostul ei soț care au devenit virale în urmă cu mai multe luni. Ei bine, aproape toate acele persoane care stau zilnic cu ochii pe vedetă și-ar dori să aibă trupul perfect pe care îl are ea, dar să știe și care este secretul ei, fiind ferm convinși că există un secret.

Sinceră, așa cum este ori de câte ori oferă câte un interviu, frumoasa prezentatoare a dorit să scoată în evidență faptul că nu a obținut aceste rezultate peste noapte, ci i-a luat foarte mult timp până a fost și ea mulțumită de felul în care arată. Un lucru pe care l-a făcut și pe care încă încă îl face este acela de a merge la antrenamente, de unde nu lipsește prea des și unde ajungea, într-un timp, în fiecare zi. a

De asemenea, crede că și antrenorul ei personal trebuie lăudat pentru felul în care arată, deoarece a știut mereu ce antrenamente să o pună să facă și, de asemenea, care sunt zonele pe care ar trebui să le lucreze mai mult. Ilinca Vandici nu pune accentul doar pe mișcare, ci și pe alimentație; mănâncă fructe, orez și carne în mare parte, pentru că o ajută să aibă un corp armonios, dar face și masaj cu bambus care vine în completarea tuturor celorlalte lucruri pe care le face pentru corpul ei.


"Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea.În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport.", a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2023 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.