J Balvin și Nicole Cherry s-au revăzut, după ani buni de când s-au cunoscut și nu au putut să nu își creeze o amintire frumoasă împreună. Cei doi au decis să facă un TikTok pe un sunet viral în momentul de față, moment în care cei mai mulți dintre cei care l-au văzut pe for you page sunt de părere că artista noastră este cea care a câștigat acest trend.

J Balvin și Nicole Cherry au făcut un TikTok care a devenit viral

Nu mai este un secret faptul că Nicole Cherry și Balvin s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, când ambii erau la început. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta a povestit totul și a vorbit extrem de frumos despre cântărețul columbian care din punctul ei de vedere deși a devenit celebru în toată lumea, nu și-a schimbat comportamentul față de oamenii din jurul lui, ceea ce este de admirat având în vedere cum procedează alte celebrități.

Un alt moment pe care artista nu îl poate uita este cel în care i-a cerut o filmare în care să îi ureze la mulți ani partenerului ei de viață, Florin Popa, iar el nu a refuzat să facă acest lucru. Nicole Cherry mai are și în ziua de astăzi filmarea cu pricina, fericită fiind că a cunoscut un artist precum el, alături de care și-a făcut apariția pe TikTok, după ce s-au revăzut la Cluj, unde J Balvin a susținut un concert de zile mari, unde au fost prezenți undeva la peste 70 de mii de oameni.

Mai mult de atât, Cireșica a vorbit și despre momentul în care celebritatea și-a schimbat numărul de telefon și a ținut să o anunțe și pe ea în ceea ce privește acest aspect și, de asemenea, să îi dea numărul lui.

„Cum o să dorm? Foarte bine", a scris Nicole Cherry, în dreptul filmării.

Filmarea a ajuns virală pe TikTok, iar comentariile oamenilor nu au întârziat nici ele să apară. Unii au felicitat-o pe Nicole Cherry, alții au fost de părere că urmează o colaborare de zile mari între cei doi artiști, iar alții au spus clar că frumoasa artistă este care a câștigat trend-ul.

„In sfârșit cineva care stie spaniola si înțelege ce cântă acolo 😂”, „Ai câștigat trend-ul”; „De la ce s-au luat?”; „Bună @nicolecherry când apare piesa cu tine @jbalvin”; „La asta nu mă așteptam”; „Cred că urmează o colaborare”,„un moment de reculegere pt Florin Popa :) ”, „A făcut J Balvin tik tok cu un fan😂😂😂”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Andreea Bălan, detalii despre colaborarea cu Jador. De ce s-a dat...
Andreea Bălan, detalii despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.