Nicole Cherry are nevoie periodic de ajutorul psihologului și a povestit și de ce anume se întâmplă acest lucru. Vedeta are o anumită teamă, care nu îi dă pace și care o copleșește în anumite momente ale vieții sale și a făcut câteva mărturisiri despre acest aspect.

Nicole Cherry cere des ajutorul psihologului

Nicole Cherry se află pe lista celor mai iubite artiste de la noi din țară și chiar dacă, de când a devenit mamă pentru prima dată, nu a mai urcat atât de des pe scenă, fanii săi nu au uitat complet de ea. Aceștia sunt fericiți că artista măcar lansează piese noi și nu a dispărut complet din mediul online așa cum se întâmplă în cazul multora dintre vedetele care aduc pe lume un copil. De asemenea, artista nu s-a plâns pe rețelele sociale nici de faptul că a fi mamă este un lucru extrem de greu, cum multe femei au adus în atenția fanelor sale.

Viața de mamă nu este una grea pentru partenera de viață a lui Florin Popa, care primește destul de mult ajutor în ceea ce privește creșterea Anastasiei. În momentul în care a spus lumii întregi că, din când în când, apelează la ajutorul unui psiholog căruia îi cere sfaturi, mulți au crezut că se întâmplă din cauza schimbărilor care au avut loc în viața sa în ultimele luni, dar motivul nu este acesta. Artista are alte griji care nu apărut, după ce a devenit părinte, ci pe care le-a avut dintotdeauna.

Ca orice om, Nicole Cherry are și frici. Vedeta a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui podcast în care a fost invitată în această perioadă. De asemenea, cântăreața a recunoscut că în momentele în care simte că frica ei cea mai mare și anume cea de a pierde pe cineva drag, apelează la ajutorul unui psiholog, pentru a reveni totul la norma. Nicole Cherry a mai zis și că viața ei s-a schimbat de când a venit pe lume Anastasia, dar este fericită cu viața pe care o duce, mai ales că este ceea ce și-a dorit, de fapt.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Ce acuzații i-a adus Dana Roba pastorului din Timișoara. Îl...
Ce acuzații i-a adus Dana...


„Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?”. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei”, a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.