Nicole Cherry vrea să devină mamă din nou și le-a spus fanilor ei de pe Instagram și când anume ar vrea să se întâmple lucrul acesta. Dacă primul ei copil și-a dorit enorm să fie fată, ei bine cel de-al doilea ar vrea să fie neapărat băiat și speră să îi iasă planurile la fel cum s-a întâmplat și în cazul fiicei sale pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață și-au dorit-o enorm.

Nicole Cherry vrea să devină mamă din nou

Nicole Cherry se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, pentru că are o carieră de succes și piese care ajung repede la inimile fanilor, dar și pe primele locuri în topurile muzicale de la noi. În plus, vedeta are și o familie de care este extrem de mândră, dar despre care crede că nu esta una completă, în ciuda faptului că a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva luni. Venirea pe lume a Anastasiei a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața, iar partenera de viață a lui Florin Popa nu are de gând să se oprească aici.

Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că artista este o femeie ocupată, mai ales de când a devenit părinte, pentru că în afară de cariera sa, trebuie să se mai ocupe și de cea mică. Oricât de multe lucruri ar avea pe cap, cântăreața nu uită de oamenii care au ajutat-o să ajungă atât de sus și în lipsa cărora nu ar fi fost cine este astăzi și anume fanii săi care merg la concertele sale și care îi ascultă muzica.

De exemplu, recent, frumoasa artistă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a fi mai aproape de admiratorii ei și pentru a le răspunde diferitelor curiozități pe care le au. Printre zecile de întrebări pe care le-a primit, Nicole Cherry a fost rugată să spună dacă își mai dorește un copil, dar să și specifice dacă vrea o fetiță sau un băiețel. Soția lui Florin Popa a spus clar că vrea un frate pentru Anastasia, doar că nu la momentul actual, ci vrea să mai aștepte câțiva ani.

„Îți mai dorești un copil? Băiețel sau fetiță?”, a fost întrebarea venită din partea unui admirator curios.

„Clar un băiețel...să ne și iasă, dar nu acum...mai așteptăm câțiva ani”, a venit imediat răspunsul din partea artistei.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.