Showbiz 26 Mai 2022 14:40 de Diana Oprișan
Mihai Bendeac își caută nevastă sau măcar o parteneră de viață și chiar el a făcut un anunț pe contul lui de Instagram. El a încercat să își facă și o reclamă bună în fața doamnelor și domnișoarelor care îl urmăresc, în speranța că își va putea duce planul la bun sfârșit.

Mihai Bendeac vrea o nevastă

Mihai Bendeac se află pe lista oamenilor pe care celor din jur le este greu să și-l imagineze la casa lui, dar el mereu le dă speranțe false femeilor care îl urmăresc. Nu de puține ori, el a spus clar că nu are de gând să se însoare vreodată și ca să fie clar acest lucru pentru absolut toată lumea, el și-a făcut și un tatuaj reprezentativ despre care a vorbit în cadrul emisiunii iUmor, unde este jurat. Așadar, nu a dat niciodată semne că ar vrea să renunțe la burlăcie, cel puțin nu până în momentul de față.

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră, acesta este și un actor foarte, foarte bun care susține spectacole destul de des și care umple sălile alături de colegii lui. Acum, juratul de la iUmor se află plecat prin țară, iar odată ajuns în Vâlcea, a decis să intre într-un magazin cu rochii de mireasă, unde s-a pozat. Așa cum era de așteptat, imaginea a ajuns în mediul online alături de câteva rânduri care au stârnit hohote de râs și zeci de comentarii venite din partea internauților. Acestora nu le-a venit să creadă că îl văd pe îndrăgitul actor într-o asemenea ipostază și sunt de părere că este un semn clar că vrea să se așeze la casa lui.


”Am intrat, din greșeală, în magazinul cu rochii de mireasă din Vâlcea”, a notat Mihai Bendeac pe social media, în urmă cu doar câteva ore.

Asta nu este tot. Mihai Bendeac a spus, mai în glumă, mai în serios, că își caută parteneră sau chiar o soție alături de care să trăiască pentru tot restul vieții. Acesta a vrut să fie sigur că după ce va face acest anunț cu totul și cu totul neașteptat în mediul online, vor exista cât mai multe doritoare, doar pentru a avea de unde o alege pe cea potrivită. Juratul de la Antena 1 a mai spus că deși are 39 de ani, este un bărbat sexy, care are și mașină și care este dispus să dea curs unei relații serioase.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

”Sunt un bărbat sexy în vârstă de 39 de ani. Posed mașină mică personală. Caut doamnă/domnișoară pentru prietenie, eventual căsătorie”, a mai zis el pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.