Lasă-te văzut. Chiar și de la distanță mare. Lasă-ți business-ul să se autopromoveze prin reclame atrăgătoare, vibrante și colorate.

Într-o lume în care toți vor să fie văzuți, să se ridice la suprafață și să se diferențieze de ceilalți, poate fi dificil să reușești să te remarci. Dificil, dar nu imposibil.

Și tu vrei să te diferențiezi, dar nu oricum, ci prin modalități cât mai perceptibile, atrăgătoare și care să motiveze potențialul client să te aleagă pe tine atunci când caută un produs sau un serviciu.

De aceea o reclamă cu leduri este cea mai bună opțiune pentru vizibilitate la prima mână, pentru că oamenii te vor vedea în offline înainte de a te cunoaște. Te vor vedea și vor veni spre tine. Dar pentru asta ai nevoie de o astfel de reclamă cu leduri care să-ți afișeze detalii despre business-ul tău, precum denumirea, obiectul activității pe scurt și alte informații relevante. Și care să se poată programa rapid și ușor, cu ajutorul dispozitivelor/wifi.

Cum te ajută o reclamă luminoasă cu leduri?

Indiferent că este zi sau noapte, ești vizibil pentru persoanele care trec prin zona spațiului în care se află business-ul tău. O reclamă luminoasă funcționează precum o carte de vizită într-o dimensiune mai mare decât cea obișnuită. Devii vizibil persoanelor care trec prin zona în care îți desfășori activitatea. Vizibilitatea atrage clienți în destinația afacerii tale.

Cum poți programa aceeași reclamă cu video, imagini sau texte color?

Poți afișa mesaje luminoase despre business-ul tău, pe care le poți programa cu ajutorul unui laptop/PC.

Poți regla orice detaliu, de la temperatură la luminozitate și mesajele afișate. Reține că softul cu ajutorul căruia setezi și modifici reclamele îl primești cu achiziția unei reclame led programabile pe smarsoft.ro.

Citeste si:
Motivul pentru care Pentagonul a declasificat imaginile cu drona...
Motivul pentru care...

Poți seta sloganul, data, temperatura exterioară, imagini, mesaje scrise sau video. Mai mult de atât. Poți afișa mesajele combinate. Ce înseamnă asta? Poți combina o zonă fixă cu o zonă programabilă. De exemplu, în partea superioară a panoului afișezi denumirea firmei tale care poate rămâne pentru a fi vizualizată în mod constant, în timp ce în partea inferioară afișezi mesaje care se pot derula sub formă de video, animații, informații scrise.

Investește într-o reclamă led programabilă care să afișeze caractere mari, vizibile de la distanță, care să ofere mesaje utile potențialilor tăi clienți sau celor existenți. O astfel de reclamă funcționează precum un text pe care-l scrii în online, cu ajutorul căruia atragi clienți. Cu cât textul este mai atrăgător, cu atât cresc șansele să fi căutat de clienți. La fel se întâmplă și în mediul offline. Cu cât panoul tău este mai vibrant, luminos și colorat, cu atât poate să atragă vizibilitate. Indiferent de business-ul pe care îl deții, pe smarsoft.ro găsești modele de reclame led programabile cu mesaje variate pentru orice tip de afacere.

Citeste si:
Imagini nemaivăzute cu rămășițele Titanicului ies la iveală acum....
Imagini nemaivăzute cu...

Așadar, care este cea mai bună variantă de reclamă led programabilă, pentru business-ul tău?

Acea reclamă care să afișeze atât texte scrise, cât și vizuale (imagini/video). Poți schimba imaginea afișată oricând dorești, fie că ai un nou produs de anunțat sau este o zi importantă pentru business-ul pe care-l conduci.

Investește inteligent într-o reclamă cu led care te poate ajuta să devii mai vizibil, să te bucuri de mai mulți clienți și să economisești bani. O reclamă cu led consumă mai puțină energie electrică decât modalitățile clasice de iluminare, iar aceasta se traduce în eficiență pe termen lung.

Investește chiar azi pentru business-ul tău! Fii responsabil cu orice detaliu! Calitatea deciziilor și acțiunilor tale decide succesul afacerii tale.

Citeste si:
Volkswagen ID.3 facelift: primele imagini anunță un interior cu...
Volkswagen ID.3 facelift:...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2023 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.