Auto 15 Iunie 2023 17:02 de Alexandra Chivu
Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Volkswagen Tiguan, ascunsă sub camuflaj. Noul model va primi tehnologii noi, precum și o versiune hibridă cu încărcare la priză și care ar urma să ofere o autonomie de 120 de kilometri. Lansarea va avea loc în toamnă.

După o lungă perioadă de zvonuri și speculații, Volkswagen a dezvăluit oficial primele imagini cu noua generație Volkswagen Tiguan. Cea de-a treia iterație a SUV-ului compact rămâne ascunsă sub camuflaj, însă constructorul german ne oferă câteva dintre detaliile importante despre noul model.

Astfel, noul Volkswagen Tiguan este bazat pe platforma MQB Evo, o evoluție a platformei utilizate de actuala generație a SUV-ului. De asemenea, noul model a crescut în dimensiuni, astfel că acesta este mai lung cu 32 de milimetri și mai înalt cu 5 milimetri față de prezenta iterație. Lățimea și lungimea ampatamentului au fost păstrare la aceleași dimensiuni, însă capacitatea portbagajului a crescut cu 33 de litri, până la 648 de litri.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2023 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.