Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de Seria 4. Pe lista cu noutăți regăsim stopuri cu tehnologie laser, dar și motorizare mild-hybrid pentru versiunea M440i xDrive.

BMW Seria 4 tocmai a primit un facelift, iar, așa cum era de așteptat, noutățile se aplică atât variantei Coupe cât și Cabrio. Lansarea pe piețele internaționale este programată pentru luna martie.

Până atunci, hai să trecem în revistă îmbunătățirile propuse de modelul german. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2024 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.