Ferrari a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost este botezat SF-24 și primește o grafică nouă, cu mai multe accente albe și galbene.

A venit momentul să facem cunoștință cu noul Ferrari SF-24, monopostul cu care echipa italiană va concura în sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost aduce o grafică nouă, care prezintă mai multe accente albe și galbene față de sezonul trecut. De asemenea, prin comparație cu alte echipe, Ferrari a ales să nu exagereze prea mult cu fibră de carbon nevopsită.

Pentru al 4-lea și ultimul sezon, linia de piloți a scuderiei va fi alcătuită din Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr. Spaniolul, singurul pilot care a câștigat o cursă în 2023 în afară de piloții Red Bull, își începe ultimul său sezon cu echipa italiană. El va fi înlocuit din 2025 cu Lewis Hamilton, care va părăsi Mercedes la finalul acestui an. Șeful echipei rămâne Frederic Vasseur, al doilea său sezon în această poziție la Ferrari. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.