Volkswagen a dezvăluit faceliftul actualei generații Golf. Multe modificări estetice la exterior și ecrane mai mari la interior. Citiți despre toate modificările în articolul nostru.

Până nu demult regele pieței auto din Europa, Volkswagen Golf trebuie să cedeze teren în fața noului val de crossovere, unele dintre ele dezvoltate chiar pe platforma sa. Cu toate acestea, Volkswagen Golf nu are de gând să se pensioneze în surdină, așa că face un nou salt estetic și tehnologic pentru a intra în grațiile europenilor.

A opta generație a modelului compact a primit un facelift, care aduce o serie de modificări importante, inclusiv din punct de vedere estetic. Deși toți eram obișnuiți cu două linii mai la stânga și „Iată o nouă față!” Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2024 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.