Contul Oanei Roman de Instagram este plin de reclame. Aproape că nu există zi în care fiica lui Petre Roman să nu promoveze cel puțin un produs fie prin intermediul unei postări pe feed, fie prin intermediul unui InstaStory. Mulți dintre cei care o urmăresc și care se lovesc de astfel de reclame s-au întrebat, în repetate rânduri, câți bani îi intră vedetei în conturi lunar, de pe urma acestor postări. S-a aflat!

Oana Roman câștigă bani frumoși din promovări

Partenera de viață a lui Marius Elisei a fost criticată dur, în repetate rânduri, din cauza faptului că toate conturile sale sociale arată ca niște panouri publicitare. Oana Zăvoranu a fost prima care a vorbit despre acest subiect controversat în mediul online, motiv pentru care a și fost dată în judecată. Ei bine, Oana Roman nu face aceste lucruri chiar așa oricum, ci în schimbul unor sume de bani destul de mari, care îi rotunjesc veniturile și cărora nu ar avea cum să le dea cu piciorul.

Deși mulți o iau la rost din cauza promovărilor pe care le face, vedetei nu îi pasă prea mult de ceea ce spun gurile. O singură postare pe feed-ul ei valorează 300 de euro, așa că nu are de ce să se oprească aici, mai ales când lucrurile îi merg destul de bine. Are o comunitate puternică de fani, în lipsa căreia nu ar fi avut parte de astfel de beneficii.


În preajma Sărbătorilor de iarnă, afacerile îi merg și mai bine, neducând lipsă de contracte. Tot mai multe firme își doresc să colaboreze cu ea, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă un zâmbet pe față și câteva sute de euro în conturi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.