Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile s-au certat mai tare ca oricând. În urma discuției aprinse pe care concurentele de la Bravo, ai stil au avut-o, cea din urmă a părăsit platoul vizibil enervată de situația în care a fost pusă.

Nicoleta Dragne a dat cărțile pe față

Nicoleta Dragne a demonstrat până la momentul actual că este o concurentă vocală, care nu se teme să își expună punctul de vedere, oricât de dur ar fi acesta. De foarte multe ori, vedeta s-a luat la ceartă cu rivalele sale, dar niciuna dintre discuțiile din platou nu s-a comparat cu cea pe care a avut-o că Mădălina Pamfile, care a decis să plece din platou, urmând să discute acolo despre întregul moment.

Fosta ispită a decis că a venit vremea demascării Mădălinei Pamfile, despre care a afirmat că nu a făcut altceva decât să se folosească de Ioana Filimon. În plus, ea consideră că s-a victimizat, doar pentru a-i întoarce pe cei de acasă împotriva foste concurente care, din nefericire, a fost eliminată în urma încălcării regulamentului.

"După doua săptămâni deschide discuția. S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei. Tu știai că Ioana nu a vporbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre famlia ta, oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv. Vrei să pun vocalele Ioanei, n-aș face asta pentru că nu sunt ca tine. Eu nu am șantajat-o, eu am forțat-o să spună adevărul de asta a și zis: mă șantajezi?", a spus Nicoleta Dragne, la Bravo, ai stil.

Citeste si:
Nicoleta Dragne a fost la un pas de moarte: „Era ceață și cineva...
Nicoleta Dragne a fost la un...

Auzind toate acuzațiile care au venit la adresa ei, Mădălina Pamfile a părăsit platoul emisiunii. I s-a părut foarte josnic felul în care a reacționat rivala și nu a mai suportat nici măcar o secundă să o audă vorbind în felul acela despre ea.

”Si eu uitandu-ma la mine, pe televizor, mi s-a parut ca le-am luat cam exagerat, incarcata emotional, aveam draci pe mine. N-o sa stau sa ma...una la cap. Asta mi se pare foarte josnic. Adica, eu cand iti dau un mesaj si iti explic o situatie, vezi ca pot s-o dau, dar n-o dau, adica eu sa tac din gura ca sa macani tu!", a spus Mădălina Pamfile, în culise.

Tot în ediția de seara trecută, Nicoleta Dragne a purtat o ținută creată de Ruxi special pentru ea și niciuna dintre colegele sale nu și-a dat seama de lucrul acesta, dezvăluirea fiind făcută chiar de ea la final. A vrut să demonstreze că aliata ei este foarte, foarte talentată și că nu lucrează cu stilist așa cum s-a speculat.

Citeste si:
Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă! Ce anume a făcut-o să...
Mădălina Pamfile a vrut să se...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.