Nicoleta Dragne a fost la un pas de moarte, acum ceva timp, dar a reușit să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă abia acum. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a tras o sperietură groaznică și a pus pe seama norocului faptul că a reușit să scape cu viață.

Nicoleta Dragne a tras o sperietură soră cu moartea

Nicoleta Dragne s-a făcut remarcată, odată cu participarea sa la mai multe emisiuni televizate, printre care se află și „Bravo, ai stil!”. În cadrul concursului de la Kanal D, aceasta s-a împrietenit cu Ruxi și Opulență alături de care la momentul actual petrece extrem de mult și pe care o îndrăgește ca și cum ar fi parte din familie. De asemenea, vedeta este o mamă de nota 10, iar viața de părinte îi ocupă foarte mult timp.

Zilele vedetei nu sunt mereu lapte și miere, iar un moment prin care a trecut acum ceva timp i-a marcat existența. Fosta ispită a fost pe punctul de a-și pierde viața, într-un accident de mașină, din cauza unui șofer total neatent care i-a tăiat calea, în timp ce se afla undeva pe la marginea Bucureștiului. Ea se îndrepta către casa de la țară, mergea încet, pentru că avea și copilul în mașină, dar nu a fost vina sa și a dat detalii despre ceea ce s-a întâmplat acolo, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.


”Era ceață și cineva conducea cu foarte mare viteză în ceața respectivă, pur și simplu mi-a tăiat calea, nu aveam cum să văd, nu vedeai la nici măcar 2 metri în față. S-a întâmplat în afara Bucureștiului. Plecasem să mă duc la țară și am zic să plec devreme să nu prind trafic și să doarmă și Vladi, să nu-l am treaz, că am condus câteva ore.

Am mers foarte încet și norocul meu a fost că a venit o altă mașină din față, iar eu am văzut mașina din față și am încetinit, aproape că eram oprită cum ar fi, mă deplasam, dar foarte încet și m-am gândit că nu mă vede cel din față, era ceață, nu vedeai nimic. Era 3-4 dimineața”, a declarat Nicoleta Dragne, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Nicoleta Dragne nu are idee exact ce s-a întâmplat acolo, dar a presupus că acesta ori a adormit la volan și a apăsat pe accelarație, ori consumase ceva, deși nu mirosea deloc a alcool, după cum remarcase chiar ea. Cel mai important pentru ea este faptul că atât ea, cât și copilul ei au scăpat cu viață și pune totul pe seama norocului, pentru că dacă nu venea mașina din fața ei ar fi lovit-o din plin.

”Eu m-am gândit că ori a adormit la volan și a apăsat pe accelerație că altfel nu pot să-mi explic, ori consumase ceva, alcool nu consumase că nu mirosea, dar poate a consumat altceva, nu știu, nu mă pricep. Totul a fost o chestie de noroc, dacă nu venea mașina din față mă lua din plin, că eu altfel nu opream”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.