Ruxi nu mai este o femeie singură. Vedeta s-a despărțit de partenerul ei de viață, la scurt timp după terminarea filmărilor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Întoarcerea din Republica Dominicană i-a pus în fața unor certuri despre care a dat câteva detalii chiar vedeta.

De ce anume s-a despărțit Ruxi de iubitul său

Ruxi este una dintre concurentele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar în cadrul competiției vedeta dă dovadă de foarte mult curaj. Fanii acesteia au avut încredere în ea, încă de la bun început, că se va descurca de minune și că va face față cu succes oricărei probe, indiferent de cât de dificilă ar fi fost aceasta. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! le-a arătat oamenilor care au judecat-o și care nu au crezut în ea faptul că nu este doar o femeie care știe cum să se îmbrace la orice oră, ci și una care știe cum să supraviețuiască în orice condiții.

Participarea în cadrul competiției „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a adus multă admirație din partea unor oameni care nu știau foarte multe lucruri despre ea, dar și probleme pe plan personal. La foarte scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană, vedeta cunoscută în mediul online drept Ruxi și Opulență a trecut printr-o despărțire, dar nu are regrete în acest sens, ba chiar a vorbit cu mare lejeritate despre cele petrecute între ea și fostul ei partener de viață.

Ei bine, Ruxi a povestit că a existat un bărbat în viața sa care, în mod normal, ar fi trebuit să o aștepte, doar că între timo s-au certat, iar relația lor a ajuns la final. Totul s-a întâmplat la foarte scurt timp după ce ea s-a întors în România, de la filmări și chiar se bucură că lucrurile au mers în acest sens, fiind de părere că bărbatul respectiv nu era ceea ce trebuia pentru ea, deoarece nu se înțelegeau și se certau destul de des. Cei doi nu formau un cuplu de prea multă vreme, având în vedere că și-au început relația în luna iulie, când el a prins fix plecarea ea, acesta fiind probabil și motivul pentru care lucrurile nu au mai funcționat.
















O postare distribuită de RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Citeste si:
Ruxi s-a umplut de bube pe față. Cum și-a făcut vedeta apariția pe...
Ruxi s-a umplut de bube pe...

„Am avut pe cineva care trebuia să mă aștepte, dar ne-am certat între timp și gata, s-a terminat! (…) M-am întors din Dominicană și ne-am certat și ne-am despărțit! Dar mă bucur că s-a întâmplat asta, hai să îți spun sincer. Nu era ce trebuie pentru mine. Nu ne înțelegeam, nu mă înțelegea. Nu eram de mult, din iunie. A prins fix plecarea mea, dar, cumva m-am întors acasă cu gândul că o să-mi continui relația, însă nu am mai continuat nimic”, a declarat Ruxi, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.