Ruxi s-a umplut de bube pe față, din cauza frigului. Sinceră din fire cu fanii ei, vedeta și-a făcut apariția pe Instagram având această problemă, povestindu-le fanilor ei din mediul faptul că a dorit să ia puțin aer și fiind alergică, s-a ales cu altele. Cum arată acum!

Din cauza frigului, Ruxi s-a umplut de bube pe față

Ruxi este genul de vedetă care are mereu zâmbetul pe buze, care le spune fanilor tot felul de glume și căreia îi place să fie toți oamenii din jurul ei fericiți. Datorită lucrurilor amuzante pe care le postează, vedeta a reușit să ajungă repede la inimile oamenilor, dar cel mai tare s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, pe care a și câștigat-o. A meritat pe deplin marele premiu, după părerea multora dintre fanii ei, pe care i-a câștigat încă de kla vremea aceea și care îi sunt alături și astăzi.

Pentru a-i ține aproape, Ruxi este activă zilnic în mediul online și îi ține pe aceștia la curent cu tot ceea ce se petrece în viața ei. Sunt în zile în care lucrurile nu îi merg chiar atât de bine pe cât a sperat, iar recent a trecut printr-o situație despre care unora le-ar fi greu să discute, dar ea nu a avut nimic împotrivă să apată în felul acela în fața oamenilor.

,,Nu mai pot să mă mișc. Continuați vor fără mine, sper să găsiți pe altcineva care să vă educe și să vă facă să râdeți, să fie atât de mișto ca și mine”, a zis Ruxi, pe Instagram.

Mai în glumă, mai în serios, ea le-a zis urmăritorilor ei găsească pe altcineva care să îi facă să râdă în felul în care o face ea, dar nu i-a ținut prea mult în suspans și le-a povestit și ce anume i s-a întâmplat mai exact.

Sursa foto (c): Ruxi/InstaStory

Ruxi este alergică la frig, iar de fiecare dată când temperaturile sunt foarte scăzute și iese pe stradă, se umple de bubițe pe față, care îi trec imediat după ce intră la căldură și care nu o deranjează neapărat și tocmai de aceea nici nu a mers la deramatolog.

,,Se întâmplă când este foarte frig afară, adică probabil când sunt sub zero grade, probabil cum sunt și astăzi. Când ies pe stradă din cauza frigului mi se umple fața cu niște bune, pe care nu știu dacă să le numesc așa, pentru că nu au nicio culoare. Pur și simplu, este ca și cum ies din piele niște bube, dar când intru la căldură trec instant, nu mă mănâncă. Nu am nimic altceva, decât atunci când îmi este frig, dar nu se întâmplă tot timpul. Nu a mai fost atât de frig demult. Nu (n.r să consulte un dermatolog), pentru că nu vreau să mă duc la un dermatolog dacă nu persistă, cum am intrat la căldură trece. Este ceva care se întâmplă strict când corpul meu mă întreabă unde l-am băgat. Nu mă mănâncă nimic, nu simt nimic. Este o simplă reacție cu acele bubițe, dar nu mă mănâncă, nu au culoare și îmi trec instant”, a mai declarat ea, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cum să treci peste frig fără ilic. Soluții care îți țin casa caldă...
Cum să treci peste frig fără...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.