Lidia Buble a acceptat provocare de a face parte din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, care va începe în seara aceasta. Deși iubește aventurile și experiențele de genul acesta, blondina nu se aștepta ca ei și surorii sale, Estera, să le fie atât de greu. Într--un interviu pe care l-a acordat de curând, artista a povestit cum au decurs lucrurile pe „Drumul Împăraților”.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, dar fiind mai tot timpul pe scenă nu a avut suficent timp să călătorească, astfel că și-a dorit extrem de tare să plece în Asia și să faca față provocărilor zilnice. Timp de câteca săptămâni a dormit foarte puțin, a stat nemâncată și a dormit în totul felul de locuri alături de Estera, locuri în care, într-un alt context, nu ar fi ajuns vreodată.

Asia Express sezonul 4

”N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în Asia Express dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi pentru că în general reușim să ne facem foarte repede plăcute. Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.”, a declarat Lidia Buble, în Jurnal de Asia.

Cel mai greu a fost pentru surorile Buble să se înțeleagă cu oamenii, pentru că ei nu știu aproape deloc engleză și nu aveau idee ce îi rugau concurentele. Spre deosebire de alți concurenți, se pare că ele s-au descurcat de minune când a venit vorba de autostop, în schimb, au avut mari probleme în ceea ce privește căutarea și găsirea unui loc bun în care să rămână peste noapte.

”Prima zi nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea, toată lumea râdea de noi, nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, că nu au unde să doarmă, ne spuneau să intrăm în grajd să dormim.

Efectiv aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul. Prima dată am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute, dar în final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, a mai spus artista.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.