Lidia Buble a reușit să își bage fanii de pe rețelele sociale în ceață, după ce le-a transmis acestora că a primit flori din partea președintelui. Cum a lămurit situația!

Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață

Lidia Buble este o artistă apreciată atât de femei, cât și de bărbați și nu de puține ori are parte de surprize de proporții la concertele sale din partea oamenilor. De curând, aceasta a fost chemată să cânte la un eveniment, unde a primit un buchet superb de flori pe care l-a postat pe Instagram spunând că l-a primit din partea președintelui, motiv pentru care s-a făcut o confuzie imensă în rândul fanilor.

Cântăreața a fost vizibil emoționată de acest gest, mai ales că s-a întâmplat cu puțin timp înainte de a urca pe scena și nici nu se aștepta la acest lucru. S-a bucurat din suflet și consideră că un astfel de gest este binevenit oricând. Nu a durat mult până când fanii au crezut că însuși Klaus Iohannis a fost cel care a așteptat-o pe Lidia Buble cu flori, la scenă.

„Din ce am mai primit azi după concert, de fapt nu după concert, le-am primit înainte de concert de la domnul președinte. Mi-a dat florile astea și mi-a zis că el n-a mai văzut de mult timp o femeia așa de frumoasă. Pfuu, să cad jos și alta nu, m-a apucat roșia la față ca trandafirii ăștia, un compliment este binevenit oricând din partea oricărui om”, a zis Lidia Buble, la Story.

Primind mesaje de genul acesta, ea a dorit să clarifice repede situația și le-a zis fanilor că nu Iohannis a venit la ea cu acel buchet imens, ci președintele consiliului din locul în care a cântat. Artista s-a amuzat copios, dar a sperat că oamenii nu vor lua în serios acest lucru. La același eveniment, ea a primit tot felul de cadouri și a zis că dacă oamenii merg la concertele ei și vor să îi aducă flori, ea nu le va refuza niciodată, pentru că îi plac și pentru că i se pare un gest frumos acela de a oferi flori unei femei, indiferent de context. Este un semn clar că multă lume o iubește și o apreciază pentru munca sa și nu poate decât să fie recunoscătoare.

Citeste si:
Comandă și livrare de flori online: O modalitate ușoară de a...
Comandă și livrare de flori...

Vai, deci stai că eu leșin, am primit un mesaj de la cineva care mi-a zis „Vai, cât de tare e că ți-a dat Iohannis flori”. Nu, deci numai puțin, aceste flori superbe pe care deja le-am pus la loc de cinste sunt de la domnul președinte al consiliului din locul în care am cântat, nu-s de la Iohannis. Nu vreau să mă trezesc cu articole în presă că mă caută Iohannis cu flori pe la concerte.

Nu că nu le-aș accepta și pe alea că m-aș simți foarte deosebită și măgulită așa, dar nu-s de la el astea, cel puțin nu astea, nu sunt de la el. Cine știe când o-i da și de domnul președinte Iohannis pe la concerte și dacă vine chiar l-aș ruga frumos să îmi aducă flori ca pe mine așa mă întâmpină oameni, cu flori, am mai primit ieri cercei, bomboane, magneți de frigider, de toate am primit de la oameni, semne de carte cu mesaje foarte frumoase, deci da, dacă veniți la concertul meu, flori vă rog!”, a mai zis artista.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, criticați dur după lansarea...
Cleopatra Stratan și Edward...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2023 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.