Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi, pe vremea când se mutase în București, dar nu i-a fost niciodată rușine să vorbească despre acea perioadă din viața sa, deși nu a fost deloc una ușoară.

Din ce făcea Lidia Buble 100 de lei pe zi

Lidia Buble nu a visat niciodată că va ajunge atât de sus pe cât este acum. Este o artistă cunoscută și îndrăgită de la noi din țară, dar nu toată lumea știe cât de mult s-a chinuit și cât de tare a muncit pentru toate visurile sale. Și-a dorit să facă altceva cu viața ei, să reușească, dar nu a crezut că piesele sale vor ajunge hituri și nici nu își imagina că va fi ascultată de o țară întreagă.

Înainte ca lucrurile să se lege atât de frumos, artista a fost nevoită să muncească după ce s-a mutat din orașul natal, deoarece avea nevoie de bani pentru a se întreține. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a vorbit despre această perioadă grea din viața ei, în cadrul unui podcast în care a fost invitată de curând. Nu regretă faptul că s-a chinuit și că a muncit, pentru că fără eforturile pe care le-a depus atunci, nu ar fi reușit să fie cine este astăzi.

Ei bine, Lidia Buble și-a amintit că, la momentul acela, îi era foarte rușine să le ceară bani părinților, așa că singura soluție era să muncească, pentru a-și câștiga singură banii. Tatăl ei a fost și cel care i-a oferit primul loc de muncă, în cimitir, unde câștiga 100 de lei pe zi, după care a avansat și s-a angajat femeie de serviciu într-o tipografie, iar mai apoi a făcut același lucru într-un bar, iar după mutarea în București a continuat să muncească și s-a angajat bonă, fără să bănuiască măcar ce succes o aștepta odată cu plecarea din orașul natal.

„Mi-era foarte rușine să le cer bani părinților mei. (…) Mi-am propus să muncesc, ca să îmi fac banii mei. Tati mi-a spus că dacă vreau bani, trebuie să muncesc. Mi-a oferit o oportunitate să câștig. Mi-a zis să-l ajut în cimitir, unde lucra el și-mi dădea câte 100 de lei pe zi. Apoi am avansat. Am ajuns femeie de serviciu la o tipografie. Nu mai luam bani de la tata. După care, tot femeie de serviciu, dar într-un bar. Și, apoi, am venit în București, unde am avut primul job de bonă, timp de un an și puțin”, a declarat Lidia Buble, în podcast-ul moderat de Cătălin Oprișan.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.