Lidia Buble a făcut sacrificii pentru a-și apăra frații, încă de pe vremea când era doar un copil. Vedeta credea că este puternică și oricine avea ceva rău de zis la adresa celor dragi avea de suferit mai apoi. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, ea a făcut o serie de declarații în acest sens.

Lidia Buble și-a apărat frații de mic copil

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu 11 frați. Fiind una dintre cele mai mari dintre ei, a încercat mereu să îi protejeze pe cei dragi. Nu a suportat niciodată oamenii care i-au jignit frații din diverse motive, iar acelora le-a aplica tot felul de „tratamente” pentru care risca să fie pedepsită. Artista a recunoscut că a fost și un copil care le făcea numai probleme părinților, pentru că prefera să ia o mamă de bătaie, după cum chiar s-a exprimat, doar pentru a face întotdeauna ce își dorește și ceea ce îi place.

Nu era zi în care cineva să le greșească fraților săi, iar ea să nu ia atitudine în acest sens. Fosta concurentă de la Asia Express se considera o persoană puternică din toate punctele de vedere și credea că le poate duce pe toate, deși la vremea respectivă era doar un copil.

Se enerva la fel de tare și în momentele în care primea mesaje pe care le considera nepotrivite despre surorile sale care sunt expuse în mediul online și pe care toată lumea le știe ca fiind surorile Lidiei Buble. Toate aceste lucruri au pornit din copilărie, când era la școală, iar colegii care auzeau că este de o altă religie o jigneau pe această temă. Nu înțelegea de ce persoanele din jurul ei erau deranjate de faptul că ea este de religie penticostală, mai ales că ea nu avea probleme cu alte religii.

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care prefera să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram ca o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

Da, le mai rupeam gleznele ca la pui din când în când, vorba mea. Când e vorba despre mine las să treacă, dar când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic. Numai prostii am făcut. Pe la 16 ani și jumătate, când am avut și primul iubit, am început să mă schimb, că eram foarte băiețoasă.

Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita”. Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”, a declarat Lidia Buble, la Teo Show.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.