Lidia Buble a acceptat invitația lui Horia Brenciu de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube. Artista s-a simțit bine, a cântat, dar a făcut și câteva mărturisiri emoționante despre momentul în care a fost pe punctul de a-și ucide sora.

Lidia Buble, despre momentul în care aproape și-a ucis sora

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, dar acesta nu mai este un secret pentru niciunul dintre urmăritorii e. Vedeta a vorbit despre acest aspect, încă de la primele sale apariții, fiind mândră de frații și surorile sale pe care deși nu îi vede prea des, îi iubește la fel de tare ca pe vremea când erau doar niște copii. Are momente în care îi e dor de trecut, dar și unele în care își amintește de lucrurile mai puțin plăcute pe care le-a făcut.

Invitată în podcast-ul moderat de Horia Brenciu, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion și-a păstrat mai mereu zâmbetul pe buze, a vorbit despre multe aspecte din viața sa, dar a și început să plângă, când și-a amintit cum aproape a ucis-o pe sora ei, Lorena, cea mai mică dintre frații ei. Aceasta avea doar 2-3 luni, nu și-a mai amintit cu exactitate, când s-a întâmplat totul.

Având în vedere că Lorenei i se fracturase o mână la naștere, mama lor le-a interzis să o ia în brațe, pentru a nu înrăutăți lucrurile, iar artista fiind mică la vremea aceea, a intrat în camera în care se afla sora ei când femeia nu era prin preajmă, a făcut fix ce nu avea voie și a scăpat-o pe gresie. Și-a chemat mama, fiind foarte speriată, iar ea a leșinat în timp ce o ținea în brațe, și-a sunat tatăl, iar mai apoi a fugit de acasă neavând curaj să se întoarcă, pentru că știa în sinea sa că și-a omorât sora.

"Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi pentru că, când avea 2-3 luni, nu mai știu exact...când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță și mama ne-a interzis să o luăm în brațe să nu îi facem și mai mult rău. Am pândit-o special, a intrat în baie să își spele părul, am intrat unde era pătuțul lui Lori, o iubeam atât de mult și eram disperată să o văd și să o țin în brațe.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami, a fugit cu ea în brațe și mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor...

Am apucat să-l sun pe tatăl meu să vină acasă cât poate de repede pentru că Lori e pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit, eu am fugit de acasă, m-am ascuns undeva în spatele blocului până noaptea târziu, pe la 1- 2, nu am avut curajul să merg acasă. Eu în momentul ăla știam cumva că mi-am omorât sora.", a declarat Lidia Buble, în podcast-ul lui Horia Brenciu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.