Lidia Buble încă suferă după Răzvan Simion, iar zilele trecute nu a mai rezistat și le-a vorbit tuturor fanilor ei de pe Instagram despre sentimentele sale. Totul s-a întâmplat, după ce prezentatorul de la Antena 1 și-a cerut iubita în căsătorie, iar de curând a dat înțeles că nimic nu s-a schimbat între timp.

Lidia Buble are încă sentimente pentru fostul iubit

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu ideal pentru multă lume. Relația lor părea a fi una perfectă, cei doi nu se certau niciodată, călătoreau împreună, iar oamenii din jurul lor nici măcar nu îndrăzneau să viseze la o viață precum cea de care se bucurau ei. Povestea lor de iubire nu a durat pentru multă vreme. După ce aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, mulți dintre fanii lor au zis că nu mai cred în iubire, pentru că au fost profun dezamăgiți de cele întâmplate.

Anii au trecut, iar fiecare a mers înainte, pe drumul lui. De curând, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut partenera de viață în căsătorie, iar oamenii s-au bucurat cu adevărat pentru reușita lor. La scurt timp după ce informația a început să circule pe internet, fosta lui parteneră de viață a făcut o serie de declarații prin care a dat de înțeles că încă are sentimente pentru el. Cântăreața consideră că marea dragoste există o singură dată, iar Răzvan Simion a fost pentru ea aceea.

În plus, Lidia Buble nu a negat că îl mai iubește, doar că a spus că iubirea pe care o simte acum este diferită de cea pe care o simțea pe vremea când era împreună cu acesta. De asemenea, artista le-a mai povestit fanilor ei și că prezentatorul a învățat-o foarte multe lucruri, pe toate planurile, iar pentru asta îi este profund recunoscătoare.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac.(...) Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a zis Lidia Buble, pe Instagram.

Asta nu este tot! Cântăreața a postat niște Story-uri prin intermediul cărora le-a zis oamenilor care o urmăresc că nu au nici cea mai mică idee ce urmează. Unii și-au dat cu părerea și au crezut că este vorba despre vreo colaborare neașteptată, în timp ce alții cred că este vorba despre o altă piesă de dragoste având în vedere declarațiile de zilele trecute.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.