Anul 2023 nici nu a început bine și deja a venit la pachet cu o serie de schimbări pentru Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a făcut curaj și și-a cerut partenera de viață în căsătorie și pentru că nu a putut păstra vestea doar pentru el, a făcut o postare pe Instagram în acest sens.

Răzvan Simion și iubita lui s-au logodit

Ultima zi din 2022 a fost una cu totul și cu totul specială pentru Răzvan Simion și pentru frumoasa lui parteneră, fiindcă a fost ziua în care a cerut-o în căsătorie, iar așa cum se aștepta toată lumea, răspuns ei a fost unul afirmativ. Prezentatorul de la Antena 1 și Daliana Răducan au decis să formeze un cuplu, la scurt timp după ce el și Lidia Buble și-au spus adio, iar din acel moment au fost nedespărțițil. Ambii sunt gata pentru o nouă etapă din viața lor și par a fi nerăbdători să meargă în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului.

Extrem de emoționat, Răzvan Simion a prins curaj și a făcut pasul cel mare alegând cel mai frumos inel pentru cea care l-a convins că este femeia ideală pentru el, pe care o iubește și pe care o respectă enorm. Imediat după aceea, a postat o filmare cu ei doi pe contul său Instagram, în dreptul căreia a transmis un mesaj important despre cererea în căsătorie, fiindu-i recunoscător viitoarea sale soții pentru tot ceea ce a făcut pentru el până acum.

Prezentatorul și-a ales cu grijă cuvintele și a mărturisit că el nu crede în perfecțiune și că relația lor nu este nici ea una perfectă, dar are un fundament solid care vine din respect, reciprocitate, prietenie și valori umane, ceea ce este extrem de important. După ce le-a dat fanilor săi vestea cea mare, acesta nu s-a putut abține și le-a urat acestora toate gândurile sale bune la început de an, dorindu-le un an bun și plin de creativitate.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă (…) pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Citeste si:
Inna și Deliric s-au logodit. Artista a postat o imagine cu inelul...
Inna și Deliric s-au logodit....

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a scris Răzvan Simion, pe Instagram.

Citeste si:
Ilinca Vandici, secretul unui trup tras prin inel: „Nu pentru că e...
Ilinca Vandici, secretul unui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.