Showbiz 8 Iulie 2024 14:55 de Redactia 9AM
Lidia Buble a trecut prin momente cumplite, după ce medicii din Viena i-au pus un diagnostic crunt.

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România, a decis recent să împărtășească publicului o parte din povestea sa de viață, marcată de o provocare serioasă de sănătate. Într-un mesaj emoționant postat pe pagina sa de Instagram, Lidia a povestit cum a fost diagnosticată cu psoriazis, o boală autoimună care afectează pielea, după o lungă perioadă de incertitudine și suferință.

Problemele Lidiei au început cu câțiva ani în urmă, când a observat apariția unor pete roșiatice ciudate pe pielea sa, însoțite de mâncărimi. Inițial, artista nu le-a acordat prea mare importanță, considerând că este vorba de o alergie trecătoare. Cu toate acestea, pe măsură ce petele se înmulțeau și se extindeau pe față și corp, a decis să consulte un specialist.

După multiple vizite la clinici și consultații cu dermatologi de renume din Viena, diagnosticul de psoriazis a fost confirmat. Artista a recunoscut că vestea a fost devastatoare, declanșând o perioadă de negare și suferință.

„Mi-a zis: 'N-am vești bune, rezultatul arată că ai psoriazis'. Aveam nodul în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi,” a mărturisit Lidia.

Cu determinare, Lidia a urmat tratamentele recomandate, constând în medicamente și creme, însă boala părea să nu cedeze. După doi ani de tratamente fără rezultate notabile, artista a decis să își deschidă sufletul și să ceară sprijinul familiei.

„Am decis să le spun părinților mei despre diagnostic. A urmat o perioadă cu rugăciuni intense, rugăciuni care, într-un final, s-au dovedit a fi 'medicamentul' cel mai eficient,” a spus Lidia.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

Citeste continuare pe kudika.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iulie 2024 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.