Transformarea uluitoare prin care a trecut un câine după șase ani petrecuți într-un adăpost pentru animale abandonate.

Sophie Gamand este un fotograf și voluntar la diferite centre dedicate animalelor abandonate. Aceasta călătorește în toată țara și face fotografii animalelor pentru a le ajuta să își găsească mai repede o casă.

Unul din cele mai populare proiecte ale artistei este intitulat "Pit Bull Flower Power", o serie de fotografii care surprind latura gingașă și jucăușă a acestei rase de câini.

În 2016, Gamand a vizitat Calhoun County Humane Society din Anniston, Alabama, unde a fotografiat 54 de câini. Majoritatea au fost adoptați între timp, cu excepția unuia.

Povestea lui Grey

Faceți cunoștință cu Grey, un câine adus la adăpostul din Anniston cu mult înainte ca Gamand să îl viziteze. Chiar dacă frații și părinții lui au fost adoptați, Grey încă locuiește în acest adăpost.

Problema nu este că simpaticul Grey ar fi un câine agresiv. Nici vorbă, spun voluntarii, care povestesc că lui Grey îi place la nebunie să se joace și să facă diferite trucuri. Dar, din cauza poziționării adăpostului, este foarte dificil să găsești persoane interesate de animale abandonate.

Reîntoarsă în Anniston, Gamand a profitat de ocazie pentru a îl fotografia pe Grey și a arăta transformarea prin care a trecut în anii petrecuți în adăpost. Se poate vedea cu ochiul liber cum Grey pare să își fi pierdut din veselie și energia jucăușă.

Cum arăta Grey înainte

Cum arată Grey acum


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.