Social 23 August 2017 10:04
Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineata, in zona AFI Cotroceni din Capitala, iar primele informatii arata ca doi oameni au facut atacuri de panica, iar alti patru au acuzat dureri la picioare si au fost dusi la spital. La aceasta ora, circulatia rutiera este blocata in zona, iar la fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri si ambulante.

Incidentul s-a produs intre statiile Vasile Milea si Razoare, in timp ce tramvaiul liniei 25 era in mers.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro ca incendiul se manifesta fara flacara, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentantilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la fata locului, in tramvai nu mai existau calatori. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale, iar focul a fost stins in scurt timp.

Doua persoane au suferit atacuri de panica, iar alti patru oameni au acuzat dureri la picioare si vor fi transportati la spital.

"Pana la momentul actual, patru persoane acuza dureri la membrele inferioare, posibil entorse. Din informatiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau calatori si s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor. La fata locului se afla doua autospeciale de stingere, descarcerare si SMURD. Incendiul a fost lichidat in scurt timp", a precizat, la randul sau, Adrian Marin de la ISU Bucuresti-Ilfov.


"Pentru acordarea primului ajutor, la fata locului si pentru transportul la spital au actionat trei ambulante SMURD si o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov", a adaugat reprezentantul ISU.

Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere, a fost intrerupta circulatia rutiera pe ambele sensuri, politistii recomandand rute ocolitoare.

Cei patru pasageri care au fost transportati la spital dupa ce un tramvai al liniei 25 din Capitala a luat foc au suferit entorse dupa ce au incercat sa sara din tramvai, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru News.ro ca pasagerii dusi la spital au suferit entorse dupa ce au incercat sa sara din tramvaiul aflat in mers, cand au vazut ca de sub vehicul iese fum.

Doi dintre pasageri au fost dusi cu ambulantele la Spitalul Universitar, iar ceilalti doi la Spitalul Elias.

De asemenea, RATB a anuntat pe pagina de Twitter ca circulatia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 si 35, care a fost blocata in zona AFI Cotroceni, in urma incidentului, a fost reluata. RATB sustine ca traficul a fost blocat timp de aproximativ o jumatate de ora. Reprezentanti regiei nu dau, insa mai multe detalii despre cauza defectiunii.

Citeste si:
Liniile de transport 5, 16 și N103 din Capitală vor fi deviate în...
Liniile de transport 5, 16 și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.