Liniile de tramvai 5 și 16 și linia de autobuz nocturn N103 din București vor circula pe un traseu modificat în acest weekend din cauza unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua publică de canalizare de pe Strada Vasile Lascăr nr. 98, a informat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Liniile de transport 5, 16 și N103 din Capitală vor circula pe un alt traseu în weekend

În acest weekend, în zilele de 19 și 20 noiembrie 2022, tramvaiul liniei 5 va circula pe un traseu deviat temporar ȋntre terminalele „Piața Sfântul Gheorghe‟ și „Piața Băneasa” pe traseul: „Piața Sf. Gheorghe”, Str. Sfântul Gheorghe, Str. Lipscani, Calea Moșilor, Şos. Colentina, Str. Turmelor, Str. Reînvierii, Str. Lizeanu, Şos. Ştefan cel Mare, Str. Barbu Văcărescu, Str. Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu, Bd. Aerogării, stația „Piața Băneasa”, cu întoarcere pe Bd. Aerogării, Str. Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu, Str. Barbu Văcărescu, Şos. Ştefan cel Mare, Calea Moşilor, Str. Cavafii Vechi, Str. Băniei, Str. Sfântul Gheorghe, terminal „Piața Sf. Gheorghe”.

Linia tramvaiului 16 va circula în weekendul 19-20 noiembrie 2022, ȋntre terminalele „Piata Sf. Vineri” și „Platforma Industrială Pipera‟ în felul următor: terminal „Piaţa Sf. Vineri‟, Str. Sf. Vineri, Calea Mosilor, Şos. Colentina, Str. Turmelor, Str. Reînvierii, Str. Maica Domnului, Bd. Lacul Tei, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, terminal „Platforma Industrială Pipera‟ și retur.

Autobuzele liniei N103, în nopțile de 18 spre 19.11.2022, 19 spre 20.11.2022 şi 20 spre 21.11.2022, ȋntre terminalele „Institutul Oncologic‟ şi „Piața Unirii 2‟, vor circula pe următorul traseu: terminal „Institutul Oncologic‟, Șos. Fundeni, Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Barbu Văcărescu, Str. Tunari, Str. Alecu Russo, Bd. Dacia, Calea Moşilor, Str. Sf. Vineri, Bd. Corneliu Coposu, rond Piața Unirii, terminal „Piața Unirii 2‟, cu întoarcere pe rond Piața Unirii, Bd. Corneliu Coposu, Str. Mântuleasa, Str. Paleologu, Bd. Carol I, Calea Moşilor, Str. Traian, ȋntoarcere la scuarul central după fȃntȃna arteziană, Str. Traian, Bd. Dacia, Str. Alecu Russo, Str. Tunari, Str. Barbu Văcărescu, Bd. Lacul Tei, Str. Teiul Doamnei, Șos. Colentina, Șos. Fundeni, bretele pasaj Fundeni, terminal „Institutul Oncologic‟.

Citeste si:
Abonamentele STB pentru elevi și studenți, obținute doar prin...
Abonamentele STB pentru elevi...

Aceste devieri sunt cauzate de lucrările de remediere a unei avarii la rețeaua publică de canalizare de pe Strada Vasile Lascăr nr. 98.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.