Valorile termice diurne vor continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice.

  • Joi
Vremea se va mentine rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala precipitatii slabe, mai ales fulguieli, in zona subcarpatica a Moldovei si Munteniei, precum si in Oltenia. In cursul noptii, izolat in Banat, vor fi conditii de precipitatii slabe mixte, care pot favoriza formarea poleiului. Mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -9 si 1 grad, mai coborate in estul Transilvaniei.
  • Vineri
Vremea va fi in continuare deosebit de rece in regiunile extracarpatice si in depresiuni, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare in vestul, nord-vestul si centrul tarii si va fi mai mult noros in rest. Se vor semnala precipitatii slabe, mixte, pe arii restranse in sudul si estul teritoriului, in timp ce in celelalte zone, cu totul izolat vor fi mai ales ploi. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 in Moldova si 8 grade in vest si nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.

Citeste si Cea mai SCAZUTA temperatura din tara, inregistrata in judetul Harghita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.