Anis Amri, suspectul pentru atentatul de la Berlin, a fost lichidat de fortele de ordine italiene, la Milano, anunta Reuters.

Potrivit primelor informatii publicate de presa italiana, barbatul care mergea pe jos a fost oprit pentru un control de rutina in jurul orei 3 (4 ora Romaniei), in Piazza 1 Maggio din Milano.

Tanarul a scos un pistol si a deschis focul asupra ofiterilor, dintre care unul a fost ranit la spate. Oamenii legii au raspuns cu focuri de arma si l-au ucis.

Barbatul, de origine magrebiana, nu avea documente la el, dar corespunde descrierii suspectului pentru atentatul de la Berlin.

Anterior, politia daneza a anuntat ca un barbat care corespunde semnalmentelor lui Amri a fost vazut in orasul Aalborg, in nordul Danemarcei.

De asemenea, surse apropiate anchetei declaratu pentru presa germana ca autoritatile cred ca Amri se afla inca la Berlin.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.