Steve Jobs si Bill Gates sunt personajele principale ale musicalului "Nerds", o comedie care vorbeste despre inceputurile si competitia dintre cele doua genii ale tehnologiei si care va fi lansata pe 21 aprilie, la Longacre Theatre de pe Broadway.

Spectacolul, regizat de Casey Hushion, se bazeaza pe coregrafia realizata de Josh Bergasse si a fost prezentat ca beneficiind de "cea mai progresiva tehnologie folosita vreodata pe Broadway". Jordan Allen-Dutton si Erik Weiner semneaza grafica si textul, iar Hal Goldberg a scris muzica.

Pe scena vor fi prezente, intre altele, holograme, proiectii si aplicatii cu ajutorul carora spectatorii pot alege finalul spectacolului. "Suntem incantati sa adaugam un soc acestei stagiuni, care este deja uluitoare, cu aceasta poveste amuzanta. De asemenea, am explorat noi cai de a intensifica 'experienta utilizatorului' in sala de spectacol, pentru a crea un eveniment unic, compatibil cu publicul de toate varstele", a declarat producatorul Carl Levin. "Nerds" (tocilari, n.r.) a fost prezentat initial de Philadelphia Theatre Company si a fost jucat pe scena North Carolina Theatre.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a reprezentat subiectul mai multor filme realizate la Hollywood in ultimii ani. Antreprenorul a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

In varsta de 60 de ani, Bill Gates este cofondatorul companiei Microsoft si unul dintre cei mai mari filantropi din lume. El a detinut in numeroase randuri titlul de cel mai bogat om din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.