Profesoara fetitei de trei ani care s-a dat peste cap in fata oficialilor (printre care s-a aflat si Viorica Dancila), la parada Simfonia Lalelor, de la Pitesti, a fost aspru criticata pentru gestul ei. Nicoleta Andrei, profesoara de gimnatica a micutei, apare in imaginile de la parada langa eleva ei, careia ii spune "Hai, da-te peste cap, hai!"

Dupa numeroasele critici, profesoara Nicoleta Andrei a publicat un mesaj pe Facebook in care sustine ca micutii „nu ar trebui politizati”, ci sustinuti, insa fara sa explice de ce a fost nevoie ca un copil de trei ani sa faca tumbe pe asfalt.

"Nu politizati copiii, mai bine sustineti-i, au nevoie de moralitate si integritate in societate”, a mai scris profesoara, adaugand ca acestia “merg cu entuziazm (sic) si mandrie pentru dragostea fata de judetul in care s-au nascut si defileaza cu multa nerabdare si placere in fata tuturor nu numai in fata autoritatilor”, a scris Nicoleta Andrei, pe pagina sa de Facebook.

“Simfonia Lalelelor la care participam cu mult drag si mandrie argeseana. Un eveniment marcant pentru toata suflarea pitesteana la care copiii merg cu entuziazm (sic) si mandrie pentru dragostea fata de judetul in care s-au nascut si defileaza cu multa nerabdare si placere in fata tuturor nu numai in fata autoritatilor. Dragii mei, aceste fetite sunt mandria tuturor argesenilor, fetite care au scos din anonimat o disciplina sportiva mult apreciata de oameni, mult apreciata de parintii care doresc sa-si vada copiii defiland in fata a mii de oameni. Nu politizati copiii, mai bine sustineti-i, au nevoie de moralitate si integritate in societate. Merg la concursuri si obtin locuri fruntase, munca de ce nu o discuta nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTATI COPIII, lasati viitorul nostru sa aiba spatiu de desfasurare", a adaugat ea, potrivit Libertatea.

Video cu momentul respectiv pe recorder.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.