O educatoare din Gorj este cercetata de o comisie din cadrul unitatii de invatamant, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru ani. Femeia are o vechime in munca de 17 ani si nu a mai fost implicata in astfel de incidente, iar pentru aceasta fapta risca diminuarea salariului pe o perioada determinata.


Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Gorj, Georgeta Popescu, a declarat, marti, pentru News.ro, ca incidentul de la gradinita din localitatea Bustuchin este cercetat de o comisie din cadrul unitatii de invatamant.

In urma cercetarilor, educatoarea risca diminuarea salariului pe o perioada determinata, au precizat reprezentantii Inspectoratului Scolar. "Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, pana acum calificatul foarte bine si nu a mai avut incidente de acest gen. Spune ca regreta incidentul. A fost o manifestare fara rost, care lezeaza un copil si il umileste. Copilul este in varsta de patru ani”, a afirmat, pentru sursa citata, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru educatoarea respectiva, sustinut de imagini cu copilul. "Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tabla, cred ca a spart si tabla si nu mai are pe ce scrie, a ajuns sa scrie pe fruntea nepotului meu. Rusine, doamna educatoare, asa educati copiii !”, a transmis barbatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.