Un bucurestean s-a hotarat sa isi ajute vecinii bolnavi si varstnici din bloc si s-a oferit sa le cumpere cele necesare, fara sa perceapa taxa, astfel incat oamenii sa nu se mai deplaseze prin vant si viscol. 

Bucuresteanul Eduard Vigu este instructor de fitness si preparator fizic pentru copii. Zilele acestea, cand Capitala a intrat sub avertizare de ger, ninsori si viscol, s-a oferit sa faca piata pentru batranii bolnavi din blocul in care locuieste.

Instructorul de fitness a lasat un mesaj in scara blocului, insotit de numarul sau de telefon, prin care ii incurajeaza pe vecini sa apeleze la el daca au nevoie.

"Daca avem persoane in etate, persoane cu nevoi speciale care din cauza conditiilor meteo nu isi pot procura alimente, apa, medicamente, va pot ajuta cu mare drag. Sunt vecinul vostru de la etajul 4. Bateti la usa sau sunati la numarul meu de telefon”, este mesajul afisat in scara blocului, potrivit Adevarul.

"Asta sunt eu, asa am fost crescut, asta simt. Iubesc si imi pasa de semenii mei. Nu exista vreun apropo in spatele gesturilor mele. Nu este vorba de culoare politica, de nimic. Daca pot sa ajut, ajut si o fac cu mare drag. Cu totii vom ajunge batrani. Mi-ar prinde bine cand voi fi la o varsta respectabila sa stiu ca la parterul blocului sta un tip ca mine“, a declarat Eduard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.