,,Nu vreau sa-mi supar clientii.", a spus acesta.

Britanicul John Doherty s-a intors sa repare WC-uri la numai doua zile dupa ce a castigat peste 17 milioane de euro la loterie, transmite click.ro.

Norocul a dat peste John Doherty, de 52 ani, din Elderslie, Renfrewshire. El a castigat recent 14.671.343 lire sterline (17.443.347 de euro sau 77.778.001 de lei) la loto. Insa in loc sa-si dea demisia si sa se puna pe sarbatorit in continuu, el s-a intors la serviciu dupa 48 de ore. “In nici un caz nu o sa-mi schimb sculele cu sampania, caviarul si alte delicatese de lux. M-am intors la lucru, fiindca nu vreau sa-mi dezamagesc clientii, care ma asteptau de mult. Nu pot sa-i las balta asa deodata. Am si eu programate niste lucrari, nu pot sa ma pun rau cu oamenii care pana acum au avut incredere in mine”, a spus instalatorul. “Si, in plus, m-as plictisi ingrozitor acasa. Cel mai bine stiu sa repar WC-uri, asa ca voi face in continuare ce stiu si ce imi place”, a adaugat Doherty.

El a sarbatorit marele castig la o pizzerie impreuna cu sotia, Alison, si cei doi copii ai lor. Iar sotia si-a cumparat o geanta de firma de 350 de euro (1.560 de lei). Insa dupa ce s-au saturat de serbat au dorit sa revina la viata lor obisnuita. “Vrem sa ramanem cu picioarele pe pamant”, a marturisit John Doherty, care practica meseria de instalator de 30 de ani. “Clientii mei sunt oameni in varsta care ma trateaza la fel ca inainte de a castiga si asta este ceea ce vreau”, a mai spus noul milionar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.