Aparent, daca consumam bauturile la o temperatura adecvata, de aproximativ 65 de grade Celsius nu o sa apara probleme, insa in cazul in care bauturile se servesc fierbinti se poate declansa aparitia cancerului la esofag, existand teoria conform careia cafeaua nu devine brusc un agent cancerigen atunci cand este consumata la o temperatura ridicate, ci ca oparirea repetata a gatului ar putea duce la formarea tumorilor la nivelul esofagului, relateaza sciencealert.com.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Early Game Ventures Fund II - 60 de milioane de euro pentru startup-uri
Sursa: start-up.ro
-
TEILOR lansează DAAR: bijuterii cu diamante create în laborator
Sursa: green.start-up.ro
-
Se va mai scumpi berea artizanală? Ce spune Alexandru Bănescu, producătorul...
Sursa: retail.ro
-
Puterea rugăciunii aduce vindecarea inimii, a sufletului și a trupului
Sursa: garbo.ro
-
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi...
Sursa: kudika.ro
-
OTP România anunță profit de 2 milioane de lei în T1 2024
Sursa: futurebanking.ro
-
Studiu de siguranță rutieră Dacia: Doar 1 din 10 pietoni se simt în...
Sursa: wall-street.ro