Cu ocazia festivalului anual Art + Soul doi artisti specializati in dansuri suspendate au facut show pe zi zidul exterior al Primariei orasului Oakland din Statele Unite.
Intr-un numar uluitor denumit "Valsand pe Zid", dansatorii Amelia Rudolph si Roel Seeber au reusit performanta de a dansa pe un perete si au filmat momentul cu o camera GoPro, arata MEDIAFAX.

Compania Bandaloop este un pionier in arta dansurilor verticale si suspendate, se arata pe site-ul acesteia. Fondata de coregraful si directorul artistic Amelia Rudolph, Bandaloop numara 14 artisti care au dansat pana acum in teatre si muzee, pe zgarie-nori, poduri, panouri publicitare si monumente istorice, in atriumuri si sali de conventii si chiar pe stanci. "Bandaloop pretuieste natura, comunitatea si spiritul uman prin aducerea dansului in fata a noi audiente, activand spatii publice si naturale si reimaginand ce poate fi dansul", mai apare in descrierea companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.