Peste 400 de voluntari au participat la pregatirea acestui preparat culinar pentru care au avut nevoie de 220 metri de intestine de vitel, 130 kilograme de ceapa, 50 kilograme de orez, 40 kilograme de untura, 40 litri de sange de porc, sapte kilograme de condimente si trei kilograme de sare.
Un vas urias a fost fabricat special pentru fierberea acestui tip de carnat care, dupa ce a fost masurat pentru a fi omologat, a fost transat pentru a fi vandut pe bucati.
Sumele incasate din aceasta vanzare vor fi donate Crucii Rosii si asociatiei Aspanias, o fundatie care ii ajuta pe bolnavii cu afectiune mintale.
Sangeretele este un tip de mezel cu origini romane, cu gust puternic, bogat in fier, care se regaseste in mai multe culturi culinare europene, dar si in Argentina. In Romania, sangeretele este popular in special in Transilvania.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Lucian Prună preia conducerea Mogo România
Sursa: futurebanking.ro
-
Restaurant vegan trece la meniu cu carne: Dieta vegană nu o să salveze planeta
Sursa: wall-street.ro
-
Violeta Bănică, adevărul despre iubitul mamei sale. Cum se înțelege...
Sursa: kudika.ro