Frankenburger-ul a costat 250.000 de lire sterline pentru a fi produs si este realizat din 3.000 de bucati vine de tesut construit din celule stem prelevate de la vite. Carnea avea o tenta gri, iar greutatea va fi de 142 de grame. Cel mai probabil, spun cercetatrii, carnea va avea o textura asemanatoare unei scoici, scrie adevarul.ro.
Hamburgerul a fost dezvoltat la Universitatea din Maastricht, Olanda, de catre profesorul Mark Post.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro