Doi promoteri aflati in Glastonbury pentru a promova un teatru independent au fost atacati in strada.

Joanne Tremarco si Chris Murray erau costumati in parti anatomice: Vulva, respectiv organul sexual masculin. Cei doi sunt membri ai Academiei de Clovni Nomadic si se aflau in Glastonbury pe 14 iunie pentru a-si promova piesele de teatru, scrie Huffington Post.

Imaginea neobisnuita a celor doua personaje costumate in organe sexuale a revoltat pe multi dintre locuitori, iar cineva a chemat politia dupa ce un barbat din public, ofensat de imaginea care i se desfasura in fata ochilor, a sarit sa-l bata pe omologul sau imbracat in penis.

"A inceput sa tipe la mine spunandu-mi ca suntem dezgustatori si ca am putea fi vazuti de catre copii. Dupa atitudine mi-am dat seama ca era foarte nervos. Am incercat sa il calmez, pentru ca nu aveam niciun chef sa fiu implicat intr-un scandal, cu atat mai mult intr-o bataie, dar mi-a smuls palaria, a rupt-o si a trantit-o de pavaj", a povestit Chris Murray, cel care l-a intruchipat pe barbatul-penis.

Joanne Tremarco a intervenit in conflict si l-a calmat pe pietonul suparat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.