Astronautii americani de pe Statia Spatiala Internationala vor fi partasi la o premiera: cei trei vor participa la primul Google Hangout din spatiu.

Kevin Ford, Tom Marshburn si Chris Hadfield vor fi cei trei astronauti care vor comunica pe 22 februarie de la ora 18 pana la ora 19 cu 10 oameni in direct, iar multi altii vor putea vedea si vor putea pune intrebari in timpul Hangout-ului, scrie adevarul.ro.

Agentia Spatiala Americana accepta intrebari in avans la care sa raspunda cei trei pana pe 12 februarie, iar pentru ca acestea sa fie acceptate, un utilizator trebuie sa urce un clip de maximum 30 de secunde pe YouTube care sa aiba tagul #askAstro.

Hangout-ul va fi transmis in direct pe pagina oficiala de Google+ a NASA si pe canalul de YouTube al agentiei spatiale. Intr-un interval de doar o ora, astronautii vor putea raspunde cel mai probabil doar la intrebarile deja inregistrate, desi sunt acceptate si chestionarile in direct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.