Dupa ce a fost dat afara din PSD si din Senat, Mircea Geoana se reculege in familie, plangand dupa cariera ingropata.

Saptamana aceasta a fost una de-a dreptul tragica pentru Mircea Geoana, care a fost data afara si din PSD si din Senat. 9AM a vrut sa afle ce este in sufletul acestui fost politician de succes - in noul numar din Zeflemeaua Saptamanii.

  • 9AM: Cum v-ati simtit dupa excluderea din PSD?

Mircea Geoana:……………

  • 9AM: Domnule Geoana, va rog nu mai plangeti, incercati sa va calmati.

Mircea Geoana: Da stiu, ma vede lumea, e foarte greu. Mi-au luat si fotoliul de la Senat si biroul si toti demonii lui Ceausescu si acuma ce sa fac? Sa stau pe coridor…in picioare?

  • 9AM: Cum a reactionat familia dumneavoastra? Au fost suparati?

Mircea Geoana: Copii nu mai vorbesc cu mine de cateva saptamani, sunt suparati ca nu i-am dus in America si pe ei, sa ii prezint ca si copiii opozitiei, iar Mihaela, dragostea mea, ma ameninta ca divorteaza. Am obisnuit-o rau – numai cu vacante si functii importante si acuma ii e rusine. [Caderea lui Geoana - Sfarsitul unei ere in PSD]

  • 9AM: Stim cu totii ca l-ati acuzat pe Ion Iliescu de manipulare in PSD si erati tare suparat pe el, iar acum a ajuns la spital – aveti vreo legatura cu acest incident?

Mircea Geoana:
Nu stiu ce sa zic de legatura, dar ii spun un singur lucru: Batrane tovaras, in sfarsit te-au prins blestemele mele, acuma cine mai e prostanac? Stiu ca multi vor reactiona si vor fi alaturi de el, dar nu uitati dragi romani – comunismul nu poate trai vesnic.

  • 9AM: In aceste conditii, cand momentan sunteti fara partid, va mai bate gandul unei candidaturi la prezidentiale?

Mircea Geoana:
Absolut! Nu pot sa imi dezamagesc electoratul – doar i-ati vazut cum s-au strans la Dabuleni sa protesteze. Ei deja mi-au promis voturile si mai am si eu cateva rude si prieteni care imi datoreaza niste voturi.

  • 9AM: Veti merge catre o colaborare cu Marian Vanghelie? – care observam ca va sustine.

Mircea Geoana: Da, voi fi primul presedinte “GARANTAT Vanghelie” si am vorbit deja cu dansul despre schimbarile pe care am vrea sa le facem cand ajungem la putere. Domnul Vanghelie va fi probabil ministrul Educatiei, ca i se potriveste profilul, doar stiti ca fiul lui e student la Oxford.
Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...


Mircea Geoana:
Comunistul Iliescu si Hotul Nastase – mascati sub imaginea embrionara a tiranului Ponta. M-am saturat de ei. Au complotat atata timp impotriva mea, mi-au reprosat foarte multe lucruri, dar nimic nu e adevarat.

  • 9AM: Iliescu v-a reprosat din nou vizita la Sorin Ovidiu Vintu din campania pentru prezidentiale.

Mircea Geoana: Asa este, nu vrea sa uite, batranelul are o memorie de elefant. Dar nu pot sa inteleg – eu si cu Sorin eram prieteni si m-a chemat la el sa imi dea niste sfaturi. Dupa aia m-am prins ca era mana in mana cu Traian Basescu si acesta ii promisese ca nu il baga in puscarie daca iese presedinte.

  • 9AM: Ce aveti de gand sa faceti acum?

Mircea Geoana: Cred ca o sa imi iau un mic concediu sa imi limpezesc gandurile, sa o impac pe Mihaela si dupa aia ma intorc in forta: Sa nu uitati sa ma votati!
Citeste si:
Alocație pentru copii din prima zi de viață. Proiectul de lege,...
Alocație pentru copii din...

Cum a reactionat Mircea Geoana la excludera din PSD

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.