Nemtii s-au calificat matematic la turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2008, unde cu siguranta nu va fi Ucraina, si au sanse mici sa joace Danemarca si Irlanda.
Un singur punct a obtinut Germania pe Croke Park, din Dublin, dar i-a fost suficient pentru a deveni prima echipa calificata la Euro 2008, fara a pune la socoteala organizatoarele Austria si Elvetia. In acelasi timp, Irlanda este ca si eliminata din concurs, mare favorita la ocuparea celui de-al doilea loc in grupa D fiind reprezentativa Cehiei, care are cinci puncte avans si un meci mai putin disputat decit insularii. „Cred ca este cea mai rapida calificare la un turneu final din istoria nationalei noastre“, spune Torsten Frings, mijlocasul lui Werder Bremen, in timp ce antrenorul Joachim Low crede ca in Europa sint in momentul de fata echipe mai puternice decit a Germaniei si e foarte mult de munca pina ca nemtii sa cistige titlul european.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.