Sport 10 Iulie 2007 23:48
Viitorul internationalului roman ar putea fi decis astazi, cand reprezentantii celor doua cluburi se intalnesc pentru a rediscuta transferul
"Telenovela" Chivu ar putea lua sfarsit astazi, cand reprezentantii lui Inter si cei ai Romei se vor aseza la masa tratativelor pentru a pune la punct trecerea romanului la Milano. In mod normal, ar trebui sa fie o simpla formalitate, fiindca cele doua parti s-au inteles acum doua saptamani, pentru 15 milioane de euro plus Obinna, capitanului reprezentativei Romaniei fiindu-i asigurat un salariu stagional de 5 milioane de euro. Dupa intelegerea de atunci, pe fir au intrat Real Madrid si Barcelona, care au venit cu oferte superioare pentru Roma si inferioare pentru fotbalist, iar Inter s-a retras, anuntand ca nu mai este interesat de Chivu. N-ar fi insa exclus sa apara din nou probleme, pentru ca romanii vor sa scape cu orice pret de roman, pe care l-ar pierde gratis in vara anului viitor. Intr-un interviu acordat ieri cotidianului "Il Romanista", impresarul Ioan Becali arunca responsabilitatea acestei tevaturi create in ultimele doua saptamani in jurul lui Chivu pe umerii clubului roman, care nu i-a facut o oferta de prelungire a contractului pe masura valorii sale si care insista pentru vanzarea sa.

Intrebat daca Cristi Chivu se va prezenta la reunirea Romei, programata pe 17 iulie, Becali a fost ferm: "Absolut. Vrea sa ramana la Roma si nu este interesat de un transfer. Clubul roman are nevoie de bani si doreste sa-l cedeze pe Cristian, deci este responsabilitatea lor. Roma este o formatie care poate castiga titlul de campioana in cel de-al treilea an consecutiv cand antrenor este Luciano Spalletti. Este o echipa puternica, care poate termina in fata celor de la Internazionale Milano". Becali a vorbit si despre oferta de 2,5 milioane de euro pe sezon facuta de Roma pentru prelungirea contractului si refuzata de Chivu in iarna. "Nu era o oferta a unei echipe care isi doreste sa tina un fotbalist precum Cristian, care ar putea castiga mult mai mult la o alta formatie europeana de nivel maxim. Roma mai are un an sa isi duca la indeplinire promisiunile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.