Sport 3 Iulie 2007 01:17
Dorit de Aberdeen si Livingstone, Marius Niculae era ieri dupa-amiaza foarte aproape de a semna un contract cu echipa din prima liga scotiana Inverness Caledonian Thistle.

Insularii au incercat in repetate randuri sa se lege de Romania, ultima data ei propunandu-le servicii de scouteri lui Hagi si Gica Popescu, oferte care pana acum nu au ridicat decat partial interesul fostilor internationali. Cel care a ajuns inaintea lor la un acord cu Inverness este Niculae, care, potrivit impresarului Dumitru Tudor, a fost transferat, ieri, la echipa scotiana. Beneficiara a contractului pe care Niculae l-a semnat este si Cristina Vasilescu, iubita fotbalistului colindand impreuna cu jucatorul jumatate de Europa. Marius Niculae a mai jucat la Sporting Lisabona, Standard Liege
si la FSV Mainz.

Scotia, tara fantomelor

Cimpoaie, fantome si peste 1.000 de castele. Asa poate fi caracterizata, pe scurt, Scotia. tara a legendelor animiste si a fantomelor care dau iama prin castele precum Glamis, Fivye sau Barnbougle Scotia este, de asemenea, si un paradis al pescuitorilor de somon, al jucatorilor de golf si al degustatorilor de whisky, cele mai renumite distilerii aflandu-se in zona oraselor principale: Edinburgh si Glasgow.

Clubul Inverness Caledonian Thistle, s-a infiintat in 1994, dupa unirea dintre Caledonian FC si Inverness Thistle FC. Culorile echipei sunt albastru, rosu si alb, iar Stadionul se numeste "Tulloch Caledonian". Noua echipa a lui Marius a promovat in Premier League in 2003, insa formatia a devenit cunoscuta in Scotia, dupa victoriile din Cupa Scotiei impotriva lui Celtic, pe Celtic Park din Glasgow in 2000.

Marius si Cristina, impreuna de 7 ani

Fotbalistul Marius Niculae si iubita sa Cristina Vasilescu formeaza un cuplu de mai bine de sapte ani, ei avand impreuna chiar si o afacere, un mic salon de tatuaje.

Despre relatia celor doi s-au scris multe, chiar si ca jumatatea jucaatorului este cea care l-a indepartat pe acesta de familie. Mai mult, in toamna anului trecut au aparut zvonuri in presa cum ca Marius ar fi inselat de iubita. Aceasta a fost vazuta intr-un club, alaturi de fiul cel mare al antrenorului Nae Manea, Florin. Cei doi au negat, insa, zvonurile, afirmand ca sunt doar prieteni, ocupandu-se impreuna de niste investitii imobiliare pentru Niculae.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.