Dupa intepaturile lansate in ultima vreme de Ionel Ganea la adresa ciinilor, dinamovistii au facut memoriu la Liga pentru suspendarea fotbalistului. Ieri, Cristi Borcea si rapidistul au discutat pe un ton mai aprins de doua ori, dar ultimul a afirmat ca s-a lasat cu impacare. Atacantul giulestenilor spusese ca Dinamo a aranjat meciul cu Jiul Petrosani.

Contrele pe axa Rapid - Dinamo au continuat in aceasta iarna, la o intensitate mai mare ca oricind. Dintre toate declarat iile, una a fost mai dura decit cele obisnuite. Ea i-a apartinut lui Ionel Ganea, virful recent plecat din Groapa, spune el din cauza lui Cristi Borcea: �N-am mai suportat sa fiu mintit. Cu anumiti oameni n-o sa pot sa lucrez niciodata�, au fost vorbele atacantului la plecare, cu referire la directorul general al celor din Stefan cel Mare.

Odata ajuns la Rapid, cu putin inainte de startul campionatului, Ganea a facut o afirmatie-soc: "Dinamo a aranjat din timp meciul cu Jiul. Apeleaza deja la metode comuniste, cu dosare pentru Simota". Ciinii nu i-au replicat pe moment, dar au apelat la un memoriu la Comisia de Disciplina, cerind suspendarea jucatorului. In cursul zilei de ieri insa, Borcea si Ganea au vorbit de doua ori la telefon, discutiile avind un ton destul de ridicat.

In cele din urma, s-a ajuns la un consens: ambele parti vor evita sa mai faca declaratii belicoase la adresa celeilalte. Ieri dupa-amiaza, golgeterul la zi al Ligii I a spus ca s-a impacat cu Cristi Borcea. "Este adevarat. Am discutat si am ajuns la o intelegere", a afirmat Ganea.

VASILE TURCU: "Ionel Ganea ar trebui iertat numai daca isi cere scuze public fata de clubul Dinamo, ca sa trecem peste ce a spus. Asta este parerea mea."

Rednic il ignora

Tehnicianul dinamovist nu a vrut sa comenteze acuzatiile lansate de fostul sau elev: "Am lucruri mai importante de facut decit sa discut ce a spus Ganea. Ma intereseaza ca echipa mea sa cistige campionatul, nu acest razboi al declaratiilor".

"Poate nu ma vor"

Rezerva la Mainz, Marius Niculae spune ca ar fi tentat de o intoarcere in Liga I, la echipa sa de suflet, dar, pentru asta, trebuie sa fie sunat intii de cineva din conducerea alb-rosiilor. "Pina acum nu m-a cautat nimeni. Cine stie, poate cei de acolo nu ma vor", a spus Sageata. Virful este nemultumit de faptul ca nu joaca la formatia din Bundesliga, si si-ar dori sa imbrace din nou tricoul ciinilor: "N-as zice nu unei reveniri la Dinamo. Se stie ca este echipa mea de suflet si as fi onorat sa ma reintorc". Internationalul are in fata si exemplul lui Lobont, care, odata reintors in Romania, a inceput din nou sa prinda echipa nationala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.