Desi nu va fi prezent in Slovenia la meciul Stelei, patronul ros-albastrilor infirma faptul ca nu mai e la fel de interesat de clubul din Ghencea ca pina acum. El a pus absenta de la meciul cu Gorica pe seama afacerilor care il retin in Capitala si a lipsei de importanta a confruntarii cu echipa slovena

Finantatorul Stelei nu va merge la meciul din aceasta seara, fiind retinut cu afaceri in Bucuresti. Daca la partida din Supercupa cu Rapid, Gigi Becali si-a pregatit din timp o portita de scapare, afisind un dezinteres suspect pentru o confruntare cu eterna rivala din Giules ti, acum, el afirma ca nu mai este vorba de aceeasi tactica:

"Nici nu ma gindesc la un accident. Daca am ajuns sa ma tem si de Gorica, ce-o sa mai spun atunci cind o sa intilnesc pe Real Madrid? O sa-i vad pe baieti la televizor pentru ca am multa treaba in Bucuresti zilele astea". In ultima vreme, patronul Stelei si-a rarit aparitiile in presa dupa incheierea tam-tam-ului -Radoi in Anglia-. Au existat voci care au spus ca latifundiarul din Pipera incearca sa lase pe planul doi fotbalul in favoarea politicii. Raspunsul lui Becali a fost insa prompt:

"Chiar nu pot sa ajung in Slovenia, dar nu asta e problema. Eu ramin mina de fier la Steaua, pot sa am grija foarte bine si de club, si de partid. De asta am si cumparat sediul nou, ca sa le am pe amindoua in acelasi loc. Echipa e condusa de mine, nu de Meme Stoica. Asa sa stiti", a afirmat Becali.

Acesta a marturisit ca nu vrea spectacol la meciul cu Gorica, ci isi doreste un joc pragmatic, un succes obtinut cu minimum de efort, fiind constient de programul infernal pe care il are echipa campioana in acest sfirsit de vara.

Meciul se joaca de la ora 22:00

Partida ND Gorica - Steaua a fost aminata cu o ora si va incepe de la 22:00, ora Romaniei, fiind transmisa in direct de TVR 1. Modificarea a survenit ca urmare a cererii formulate la UEFA de televiziunea slovena, care difuzeaza partida.

Stelistii au ajuns la Hotelul Perla din Nova Gorica, ieri in jurul prinzului, dupa un drum cu avionul pina la Trieste, cei 22 de kilometri care despart aeroportul de localitatea slovena fiind parcursi cu autocarul. De la ora 21:00, Cosmin Olaroiu a condus un antrenament pe stadionul care va gazdui meciul de azi.

"Stoica e un magar"

Mircea Sandu s-a luat de managerul Stelei Intilnirea de ieri dintre reprezentant ii Jandarmeriei, ai cluburilor si ai organismelor de conducere din fotbalul romanesc a avut ca subiect principal comportamentul managerului general al Stelei, Mihai Stoica. Mircea Sandu a declarat ca a devenit o adevarata problema atitudinea conducatorilor de cluburi din campionatul intern, iar atunci cind a venit vorba de Meme, conform Mediafax, Nasu' ar fi izbucnit:

"Magarul asta era condamnat pe loc in Belgia". La finalul sedintei, Sandu l-a avertizat de la distanta pe managerul stelist ca scandalul de la Supercupa trebuie sa fie ultimul: "Altfel, va avea probleme mari. Are un copil, e lider de imagine si ar cam trebui sa se opreasca". Si directorul general al Jandarmeriei, Daniel Georgescu, vede in Mihai Stoica un adevarat pericol pentru sigurant a tribunelor.

"Este un tip conflictual, o bomba cu neutron pe stadioane, drept pentru care trebuie luate masuri", a spus Georgescu. Mihai Stoica este singurul conducator de club care apare in baza de date a Jandarmeriei, alaturi de huliganii din galeriile echipelor bucurestene.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.