Penibil la Londra, impecabil la Treviso, chiar daca nu a reusit sa inscrie. Adi Mutu nu a mai repetat prestatia slaba din partida cu Arsenal, reusind, sambata, in campionat, un meci bun pe terenul ultimei clasate.

S-a zbatut permanent pe partea stanga, a driblat, a sutat si a centrat periculos ori de cate ori a avut ocazia. In minutul 63 al partidei cu prima retrogradata in Serie B, "Briliantul" a trecut pe langa gol, insa portarul gazdelor, Zancope, a scos in extremis cu piciorul. Dupa ce Ibrahimovic a tintit bara, juventinul Zambrotta era sa furnizeze marea surpriza a campionatului, mingea lovind insa stalpul propriei porti. Trevisanii ar fi putut, totusi, obtine toate punctele, insa arbitrul a oprit pentru ofsaid o actiune a lui Vascak pe care scria gol. Dupa acest 0-0, se poate spune ca torinezii raman aceeasi echipa norocoasa, in conditiile in care locul 2 din Serie A, AC Milan, a pierdut cu 1-0 in fata celor de la Lecce, intr-un meci disputat pe teren neutru, la Pescara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.