Becali a declarat ca judecatorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv sunt corupti dupa ce instanta de la Lausanne a dat dreptate clubului FCM Bacau in litigiul privind jucatorul Eugen Baciu.

O clauza din contractul incheiat intre Steaua si FCM Bacau (pe vremea cand clubul era detinut de Dumitru Sechelariu), prinvind transferul fundasului Eugen Baciu, prevede ca formatia bucuresteana trebuie sa plateasca 800.000 de euro gruparii bacauane daca jucatorul ramane liber de contract din orice motiv. Jucatorul si-a incheiat contractul cu Steaua in 2011 si s-a intors la Bacau. Comisiile sportive interne au dat dreptate Stelei, dar bacauanii s-au adresat la TAS, unde au avut castig de cauza, scrie OnlineSport.ro.

"Aici e chestie de coruptie. Numai daca este coruptie poti sa dai asemenea hotarare. Cand imi spunea lumea ca e coruptie la TAS, nu credeam. Acum imi dau seama ca e coruptie. O sa atacam la tribunalul din Elvetia, o sa fac plangere penala imptoriva judecatorilor de la TAS. O sa facem reclamatie la FIFA, la UEFA, o sa fac interventie la comisia de justitie a Parlamentului Europei pentru desfiintarea acestui tribunal sportiv si sa ne judecam apoi in instantele civile", a afirmat Becali.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.