Liga Profesionista de Fotbal a respectat traditia si a convocat Adunarea Generala pentru alegerea presedintelui pe 14 noiembrie, cu o saptamana inaintea scrutinului pentru sefia federatiei. Principalul candidat este Dumitru Dragomir, presedintele in exercitiu al ligii, care rezista in functie, in ciuda tuturor atacurilor, inca din 1996. "Corleone" are un mare avantaj in faptul ca alegerile la LPF sunt programate inaintea celor de la FRF, pentru ca poate obtine un nou mandat de patru ani si, astfel, isi asigura postul indiferent de rezultatul campaniei pentru "Casa Fotbalului".

Bivolaru demisioneaza azi

Atacat de presedintele Mircea Sandu, Cristian Bivolaru (secretar general adjunct al FRF) isi va da astazi demisia. Seful Departamentului international al federatiei a marturisit ca "afirmatiile presedintelui au fost ca o lovitura de maciuca pentru mine. Habar n-aveam ca gandeste asa. Nu am conspirat cu nimeni si nu stiu ce voi face in viitor".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.