Campionul mondial la Formula 1, Lewis Hamilton, si campionul olimpic la ciclism, Chris Hoy, vor participa pe 14 decembrie la Cursa Campionilor, pe stadionul Wembley, informeaza NewsIn.

Hamilton va conduce bolidul de la Mercedes Benz, in timp ce Hoy va pedala pe o bicicleta, intr-o cursa pe o pista construita speciala in interiorul stadionului.

Hamilton a explicat de ce aceasta intrecere este speciala: "Am facut multe demonstratii, dar Stadionul Wembley este total diferit, atmosfera va fi senzationala. Va fi in fiecare an cate o cursa de acest fel si vreau sa dau tot ce e mai bun pentru toti fanii din lume si pentru britanicii care m-au sustinut".

Campionul olimpic, Chris Hoy, l-a completat pe Hamilton: "Sunt un mare fan al sporturilor cu motor si am vazut la televizor Cursa Campionilor, iar faptul ca acum voi fi acolo va fi nemapomenit, fantastic. Eu pot sa produc cam 2,5 cai putere, deci nu cred ca o sa ajung la performantele masinii lui, dar sper ca organizatorii vor face cursa cat mai echilibrata, iar eu voi da absolut totul".

La Cursa Campionilor au mai participat de-alungul anilor Michael Schumacher, David Coulthard, Sebastian Vettel sau Sebastien Loeb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.