Mijlocasul lui Olympique Marseille, Hatem Ben Arfa, i-a cerut scuze public antrenorului sau, Eric Gerets, dupa ce nu a vrut sa iasa la incalzire si sa intre pe teren in meciul pe care echipa sa de club l-a pierdut in fata lui Paris Saint-Germain, scor 2-4, informeaza NewsIn

"Am lasat totul in urma si imi pare rau pentru ce am facut. Recunosc ca am avut o reactie necontrolata la adresa antrenorului. Imi cer iertare fata de colegi, suporteri si fata de Eric Gerets. Sunt un tip caruia ii place sa castige, iar la asemenea partide visez", a afirmat internationalul francez in varsta de 21 de ani.

Antrenorul lui Marseille, belgianul Eric Gerets, a spus ca a trecut peste conflictul pe care l-a avut cu jucatorul sau: "Am purtat o discutie foarte lunga cu Ben Arfa. Stiam ca va fi o intalnire care va aplana problema sau, din contra, va complica situatia. Pentru mine conflictul este deja rezolvat, insa marturisesc ca nu m-am mai confruntat niciodata in cariera cu un asemenea caz".

Olympique Marseille a ratat sansa de a trece pe primul loc in Ligue 1 dupa ce a pierdut, duminica, pe teren propriu, in fata marei rivale PSG, scor 2-4. In a doua repriza a intalnirii, la scorul de 2-2, Gerets a intentionat sa il introduca in teren pe Ben Arfa, dar acesta a refuzat sa iasa la incalzire.
27 oct 2008 17:00


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.